Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
my Xmega256a3bu is not working after restart.
hello everyone,   After flashing the boot and app code to my atxmega256a3bu, it is working fine till some time(even if i do restart-on/off).... after some time if i do a...
Monday, 14 December 2020 - 07:41
Connection to FTP server
hello everyone,   I'm trying to connect my atxmega256a3bu to ftp server using enc28j60   i am already using it to post/receive  sensor data and configuration data...
Wednesday, 21 October 2020 - 09:48
Is there any way to automate hex generation process on atmel studio????
hello Guys,  I'm generating hex using Atmel Studio 7 and while doing mass production i have to go through the process x no. of times.   Actually the code just...
Thursday, 1 October 2020 - 12:31
Atmel studio 7 not working perfectly on win 7 64 bit
I'm trying to create my project on atmel studio 7 running on  windows 7 ultimate(service pack 1) 64 bit   as i'm trying to generate hex file it is rebuilding...
Tuesday, 15 September 2020 - 07:22
Accessing external EEPROM from boot section
hi guys,  I'm currently working on self programming(fota) of Xmega256A3BU   my binary file is sitting on the external eeprom attached to my board (normally i...
Friday, 28 August 2020 - 13:42
Xmega 256A3BU self programming.
Hello everyone,   I'm working on atxmega256A3BU self programming. It is a custom board and i have already written the content of .bin file in my memory location. i tried to...
Tuesday, 21 July 2020 - 07:47