Post Created date
ATSAMD & SD SPI or SPI FLASH
So, if I understood correctly, in a low power design they usually try to avoid putting external pullup resistors if possible?
Tuesday, 9 October 2018 - 22:10
SAMD21 (SAMD21E16B) sporadically locks up and does not wake up from STANDBY sleep mode
Hello. Anyone having any solution about this? I have similar problem posted here: https://community.atmel.com/forum/samd20-not-recovering-deep-sleep
Friday, 28 September 2018 - 16:22
SamD20 SysTick & sleep
Well, yes! I am using the watermark of both the accelerator and the gyro sensors. They both trigger an interrupt callback from which they call xSemaphoreGiveFromISR(IMU::...
Monday, 11 June 2018 - 22:26
SamD20 SysTick & sleep
Thank you very much for your detailed answer. It answers all my questions!   I use the RTC in calendar mode but I am having a feeling that I can still use the internal 32....
Monday, 11 June 2018 - 15:51
ARM...ing your madness!!!
Sorry for my really late reply. Yes. I am using C++. Based on your sayings (C-V = -19), this -19 if you multiply it with 256, it gives you the result I was getting (-4864)....
Tuesday, 5 June 2018 - 20:03
ARM...ing your madness!!!
Finally I found it!!! strcmp returns an int and not int8_t. Comparing the strings, the result is -4864. This number is exact multiple of 256 (with remainder of division, 0), which...
Friday, 25 May 2018 - 12:09
USART read problems
Thank you very much for confirming me almost the same problem!   I will probably go with your approach (make a custom function that reads one by one bytes and append them on...
Sunday, 6 May 2018 - 21:08
USART read problems
Arg!!! You are totally right Lars! After adding the following code inside my while statement, I seen that a LED I had, was toggling every 30 chars (even when I was sending 30...
Sunday, 6 May 2018 - 10:17
USART read problems
Sorry. Let me clarify it a little bit more. That is a screenshot of my IDE (the way I display the return value of the usart_read_wait in the output window).
Saturday, 5 May 2018 - 23:12
USART read problems
I run the program in Atmel Studio in the debugger. I use a breakpoint(action) and it displays me the value on the output window.
Saturday, 5 May 2018 - 22:01
ATSAMB11 strange debugging behavior in Atmel Studio with J-Link EDU
Hello. Did you find any solution to that? I have the same problem but I haven't found any solution.
Monday, 23 April 2018 - 11:44
ARM ASF tutorials
I have downloaded all the application notes (around 110 PDF files) for the SAMD20 that I have. I have also looked at the examples at asf.atmel.com.   For both cases, they...
Saturday, 10 March 2018 - 12:39

Pages