Post Created date
TWI / I2C Not Working (Solved)
Okay everyone this is very embarrassing but it turns out the reason it wasn't working was because I had the pins connected wrong. When I was looking at the pcb doc to find the...
Thursday, 28 September 2017 - 03:43
TWI / I2C Not Working (Solved)
david.prentice wrote:You can program an Arduino binary with JTAG or any external programmer. You could program the Arduino bootloader into your 1280. Note that the default "Burn...
Wednesday, 27 September 2017 - 07:03
TWI / I2C Not Working (Solved)
canbeany1 wrote: Hi,   I suggest that you instead try Petery Fleury's i2c lib. Which works great! And I think you need to re read the TWI section in the datasheet if you want...
Wednesday, 27 September 2017 - 06:19
TWI / I2C Not Working (Solved)
KerimF wrote: At the beginning of your ISR, there is: ioport_set_port_level(IOPORT_PORTD, (1<<PD6), IOPORT_PIN_LEVEL_LOW);   For ATmega8, which I have...
Tuesday, 26 September 2017 - 12:02
Unable to set registers
Well, this is a bit embarrassing. seems PRSPI was the problem, the entire PRR0 seemed to have been the problem. Clearing it fixed everything   I just used the default...
Wednesday, 20 September 2017 - 12:56
Unable to set registers
awneil wrote: Does the code actually work on the chip?   What happens if you add code to read the register into a variable, then examine that variable in the debugger? or...
Wednesday, 20 September 2017 - 12:02
Unable to set registers
clawson wrote: So it looks like a faulty ADTF file then.   Just checking - this is .1417 and your DFPs are up to date ?   Yes version is 7.0.1417   How do I check...
Wednesday, 20 September 2017 - 11:44
Unable to set registers
Here's the same problem but with a timer0 register  
Wednesday, 20 September 2017 - 10:23
Unable to set registers
Thank you for all the responses   awneil wrote:  ATmega640/V-1280/V-1281/V-2560/V-2561/V Datasheet wrote: The Power Reduction SPI bit, PRSPI, in “PRR0 – Power...
Wednesday, 20 September 2017 - 10:16