Post Created date
Flash programming on SAME70
I am facing this same problem, the page erase takes 10ms to max 50ms according to the datasheet. This is too long for my real-time application and I see that during my page erase...
Wednesday, 4 January 2017 - 14:15
Flash Programming EEFC Atmel SamS70 Chip
Already implemented it, indeed very simple. If anyone needs this send me a message.
Monday, 12 December 2016 - 13:47
can't get ASF USB driver to work
On my ATSAME70Q21 I have it working, not sure if this is applicable for you, but for me there is an issue where the cache can't be enabled when doing USB. I do have my caches...
Sunday, 11 December 2016 - 15:07
SAM4s Boot program unable to write
This is something that I and probably also others will also face. Will you make your code open source or would you mind sharing the highlights here? Or even just the commands you...
Sunday, 11 December 2016 - 14:59
SAM4E: accessing Unique Identifier Area and User Signature Area from a flash-based program?
I am simply doing this: uint32_t unique_id[4]; flash_read_unique_id(unique_id, 4);   But see the post that I just made... I do have an occasional issue there. From reading...
Sunday, 11 December 2016 - 14:55
Flash Programming EEFC Atmel SamS70 Chip
I have created a similar bootloader and it is working fine, but I don't see the need to keep erasing and writing the same sector over and over. You can easily hold all data in RAM...
Sunday, 11 December 2016 - 14:38
Using SPM on Xmega from application section using a method in bootloader section
OMG reading the datasheet again I noticed that the 8K bootloader is on top of the 128K flash. (For Mega's it used to be part of the Flash at the end). So changing my linker script...
Friday, 12 September 2014 - 08:14
Using SPM on Xmega from application section using a method in bootloader section
Thanks for the help anyway. I might be on to something where the calling between C en assembler is not going properly. I experience problems with the read methods also, I...
Friday, 12 September 2014 - 07:35
Using SPM on Xmega from application section using a method in bootloader section
I have checked the NVM.CTRLB register before and after my SP_* calls and it is and remains all zeros, so I don't think this is the problem.   Also know that I don't have a...
Thursday, 11 September 2014 - 07:18