Post Created date
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
When running the debugger with Route Discovery disabled, the code seems to be stucked somewhere, so I couldn't get the status code on the router, just on the coordinator and it...
Saturday, 15 March 2014 - 19:10
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
Same thing, it didn't work.. I just don't understand why board 3 works fine.. And also the hardware of boards 1 and 2 seems to work fine.. I used a spectrum analyser.. and they...
Saturday, 15 March 2014 - 18:41
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
So I shall comment again this lines on the coordinator and the boards right? I will do this now
Saturday, 15 March 2014 - 18:09
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
Yes, I did that.. I first uploaded the code to the coordinator with this lines uncommented, and after that I programmed all boards just changing the address
Saturday, 15 March 2014 - 18:00
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
The standard configuration.. I have just made this changes: #define APP_ADDR 0x0001 and I also have uncommented this line #define NWK_ENABLE_ROUTE_DISCOVERY
Saturday, 15 March 2014 - 17:54
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
And when watching the value of req->status: On the board that works: req->status = 0 On the board that doesn't works: req->status = 17;
Saturday, 15 March 2014 - 17:41
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
Hi Alex.. I don't know if this is a good test, but in this part of code: if (NWK_SUCCESS_STATUS == req->status) { if (!appNetworkStatus) { HAL_LedOn(LED_NETWORK...
Saturday, 15 March 2014 - 17:25
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
Now I could run it.. I used watch on this var appState = APP_STATE_SENDING_DONE; and inserted a break point exactly on this line of code.. so I run the debug and before this line...
Friday, 14 March 2014 - 20:57
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
Sorry Alex, I can't run the debugger because the device is not reading the correct voltage of mcu... it's showing 1.1V but when I put the multimeter it shows 2.6V.. maybe it's a...
Friday, 14 March 2014 - 20:43
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
Yes.. that's true.. I'm worried about time, I'm afraid I can't do this on time, that I couldn't see the logic.. I will work on it and post here what I find out.. thanks
Friday, 14 March 2014 - 18:58
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
Sorry I wrote wrong.. I searched the function appNwkDataConf on AtmelStudio search tool, to insert the break point to use the debbug.. but this function couldn't be found on the...
Friday, 14 March 2014 - 18:19
WSNDemo.c in Lightweight Mesh
I'm trying to use the search tool to find insert the break point (in Entire Solution) but AtmelStudio returned that no entry was found :(
Friday, 14 March 2014 - 18:05

Pages