Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Anybody use USB ping-pong?
I tried it just because it's there.  I could have climbed Mt. Everest because it was there, but this seemed like a better idea.   I only tried ping-pong while sending to...
Sun. Dec 3, 2017 - 03:02 AM
Debugger doesn't show any data.
I just installed the latest Studio.  It didn't fix a problem I had with an earlier version of 7.0.  It always says "identifier unknown".  Gdb or no gdb, it says the...
Wed. Nov 22, 2017 - 10:01 PM
Another Studio peculiarity.
If I right click on a .cpp file and click Compile, I'm not sure it compiles.  The message area says "nothing to be done for blink.d" no matter what .cpp I compile.  ...
Sun. Nov 5, 2017 - 09:02 PM
Adding folders and files by link to a project.
I use folders in my projects and I add files by links.  The recent versions of Studio work but the solution explorer view is goofy.   I saw it become goofy while I...
Fri. Nov 3, 2017 - 08:01 PM
Advanced macro technology
Here's all I know about macro substitution.   If I have #define abc xyz and I have a name abc in my program, it will be changed to xyz.   But I want to do something else...
Thu. Oct 26, 2017 - 12:57 PM
Unhelpful error message
If the .cppproj file or the .xml file are write protected, I get the following error.  Yes, I know what it means now, but it took a while.   I'm using 7.0.1417.   I...
Tue. Oct 24, 2017 - 02:04 PM
Studio 7.0.1417 can't find device in io.h
I just installed the latest Studio (1417).  Can't compile.  The preprocessor seems to find the io.h file but the io.h file can't find the device.    The device...
Sat. Aug 12, 2017 - 11:27 PM
Atmel ICE won't debug with AS 6.2
That's probably expected but I wanted to mention it.  In case there is some magic I can use to make it work.   It may do the Device Programming, but it makes a real mess...
Thu. May 18, 2017 - 01:17 AM
Studio 6.2 on Windows 10 doesn't see my JTAGICE mkII.
Is this normal?  Is there a fix?  Is there a version of Studio 7 that isn't buggy?        
Thu. Feb 2, 2017 - 12:39 AM
Studio 7.0.1188 works miserably for me.
I add source files by links, not copies.  I use "folders" to reflect the actual folders where the source files reside.  This works fine with studio 6.2 and earlier...
Wed. Dec 28, 2016 - 03:35 PM
Studio 7.0.1188 won't build my project.
Studio 6.2.1502 builds the project okay.    I copy the project to a sibling folder and try to build with 7.0.1188.  The upgrade seems to work okay but the build...
Sat. Dec 24, 2016 - 06:09 PM
upgrade 6.2 to 7.0
What the censored is component infrastructure?   Would a sane person want it or is this something only ASF fans would use?  
Wed. Nov 9, 2016 - 10:11 PM

Pages