Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Why not USB host option in the Xmega range.
Given the rich set of peripherals found in the great Xmega range, why o why do I have to drop back to the good but limited AT90SUB1287 to get host USB functionality. If there...
Sun. Nov 1, 2015 - 06:28 PM
RX6110SA RTC with ATMEGA 4 wire SPI
Has anyone got this Epson RTC running with SPI?.   The RX6110SA I'm using does not go tristate on MISO during slave reception of byte.   Very difficult to understand the...
Tue. May 5, 2015 - 11:15 AM
generating 2 phase output to control motor 3 leg bridge
Hi, I have a small capacitor start and run motor that I would like to run with variable speed. I am therefore trying to find an authoritative paper on programming an ATXMEGA chip...
Tue. Apr 22, 2014 - 02:02 PM
USB peripheral connected to ATXMEGA
I have searched the forums for some light on the matter of USB peripherals talking direct to an ATXMEGA. As I understand it, the peripheral (in my case a barcode scanner) is the...
Tue. Mar 4, 2014 - 02:15 PM
Atmel Web Product Selector
Just tried to use the product selector at: http://www.atmel.com/products/mi... Then select 'product search'. This is a great leap forward BUT it is so unstable (just locks up). As...
Wed. Mar 20, 2013 - 09:06 AM
ATXMEGA32A4U-AU wrong signature bytes, wrong chip
Just got hold of an ATXMEGA32A4U-AU as I want to run the High Res. Extension at x8. Problem is that the STK600 reports the chip as an ATXMEGA32A4 not AU. The chip works fine when...
Thu. Oct 25, 2012 - 08:59 AM
Xmega documentation ATXMEGAA4 & D4
I've just found out that despite the ATMEGAA4 data sheet stating the availability of the x8 (3bit) extension being available with the AWeX, its not available on the ATXMEGA32A4...
Wed. Oct 17, 2012 - 03:39 PM
ATmega16M1 to Atmega16A bidirectional SPI [solved]
I'm trying to get bidirectional SPI comms. between an Atmega16M1 running on an STK600 using the alternate ports MOSI_A etc and an Atmega16A running on an Easy AVR5A. I've checked...
Wed. Jan 18, 2012 - 09:24 AM
F7 key does not invoke assembler
I am using AVR Studio 4 V4.18 build 716 I downloaded SP3 and went through the install routine. Although this was reported as successful, SP2 is till shown in the 'about' info and...
Sun. Jan 16, 2011 - 05:06 PM