Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
ATMEL ICE as debugger in Studio 7....?
Hello again. Just wondering if anyone has had this problem?   I have shelled out a hundred quid on one of these Atmel ICE programmers/debugger tools. It works as it should as...
Mon. Oct 2, 2017 - 11:25 AM
DEFINE function not Defining???
Hi again.   Just wondering if anyone can help me with a problem?   I'm picking up where I left off a few years back, this time using Studio 7.   I'm trying to use...
Thu. Sep 28, 2017 - 04:13 PM
Problems compling with1284P...?
Hello. Can someone tell me why the following code snippet will compile if I set the target device as a 328P or a 644P, but reports errors when I set the target as 1284P, which is...
Sun. May 29, 2011 - 12:42 PM
NMEA data parser and LCD driver.
Hello. Just wondering if someone could look at some code for me? This is the first stage of a homemade teletry system for a model aircraft, and also my first serious attempt at C...
Thu. May 12, 2011 - 03:37 PM
Editor code line numbers?
Just hoping there might be something available here. Is there any way to get line numbers shown alongside the code the C editor screen? It's becoming a real pain having to count...
Sat. Apr 16, 2011 - 12:00 PM
Cant get a hex file...
Hoping someone can help me out here. I cant get my project to generate a Hex file. I've loaded Studio 5 onto two machines, on one, under Projct>>>Properties>>>Build, I get check...
Tue. Apr 12, 2011 - 07:15 PM
External Crystal as clock source...?
Hi again. I'm trying to get to grips with AVR Studio 5. Just wondering if anyone can give me any clues as to which SUT CKSEL fuse setting option I need to select? I want to use a...
Mon. Apr 11, 2011 - 02:33 PM
Build errors / user stupidity...
Just wondering iof anyone can offer me any pearls of wisdom here? I am trying to build some GPS interfacing code (see attached) to a 328P using AVR Studio 5. I get a fail notice...
Thu. Apr 7, 2011 - 01:50 PM
Problem compiling with ImageCraft
Not sure if I'm on the right forum [moderator: ASF isn't the right forum so moving this], but I'm having a problem with these 2 "linker"...? errors coming up when I try to compile...
Sat. Mar 26, 2011 - 03:56 PM
AVRISP connection problem
Just wondering if anyone can help me with this? I'm trying to talk to an Atmega 328 using ISP through an AVRISP mKII. When I try to connect, the message comes up saying it wont go...
Fri. Mar 25, 2011 - 09:51 AM
Delay file [needed for Imagecraft]
Hi. Can anyone tell me where I can find the delay_ms function file? (delay.h)...? Thanks in advance.
Tue. Dec 14, 2010 - 04:46 PM
AVRStudio + Imagecraft
Can anyone give me some hints on how to get code onto a 328 using ImageCraft and AVRStudio? I have written a small test program (which just writes a 1 to each bit of Port C). I am...
Fri. Nov 26, 2010 - 02:01 PM

Pages