Post Created date
ATSAMD20G17 and PWM problems
TC0->COUNT16.CTRLA.reg |= TC_CTRLA_ENABLE?
Tuesday, 7 May 2019 - 14:50
ATSAMD20G17 and PWM problems
WO1?
Tuesday, 7 May 2019 - 13:26
ATSAMD20G17 and PWM problems
TC_CTRLA_WAVEGEN_MPWM instead of TC_CTRLA_WAVEGEN_NPWM?
Tuesday, 7 May 2019 - 13:08
SAMD10 TC 32bit mode help needed
You keep using TC2 (slave) instead of TC1 (master)?
Saturday, 4 May 2019 - 17:41
Do I have to have a USER for my EVSYS channel if I just want an interrupt?
No GCLK->CLKCTRL.reg and EVSYS_GCLK_ID_0?  
Saturday, 4 May 2019 - 02:05
Standalone atprogram (again)
Apparently there is also a command line option:  -ab --atbackend <arg>      Specify path to atbackend executable.
Thursday, 25 April 2019 - 22:49
Standalone atprogram (again)
If mplabcomm handles the WinUSB, what does driver-winusb-installer-7.0.1645.msi (Atmel WinUSB) do?
Thursday, 25 April 2019 - 02:47
Standalone atprogram (again)
OK, besides the path, everything else seems to work. The drivers are at: https://gallery.microchip.com/pa... There is a zip file there that includes the following:   ...
Thursday, 25 April 2019 - 02:15
Standalone atprogram (again)
"Set a PATH" - I'll if I don't find a better way. It's just annoying that the whole atprogram setup is so over-complicated. And earlier versions worked just fine without messing...
Monday, 22 April 2019 - 18:51
Standalone atprogram (again)
OK, installed the latest Studio (7.0.1931). Copied stuff per https://microchip.secure.force.c... Trying to run atprogram. It says: [ERROR] Could not find atbackend.exe The above...
Monday, 22 April 2019 - 16:40
[TUT][SOFT][ASM] Writing to the EEPROM on the AVR-0/1 series
"Are you sure?" - I was pretty sure based on what I could find. But your "Atmel Source" is different. Where did you get it from?   Edit: Never mind, found it. At http://...
Thursday, 18 April 2019 - 03:13
Atmega328P Fast PWM OC1A Problem (again)
Shouldn't it be OCR1A = 3?
Wednesday, 17 April 2019 - 20:34

Pages