Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Older AVR ISP with serial interface and 10 pin connector
Does this work with AVR Studio 6.x? I can't seem to configure it. I don't want to have to install an old version of AVR Studio just to program AT90S8535 parts.
Saturday, 8 February 2014 - 23:40
Update STK500 crashed Studio 4.11
In addition to updating my ICE50. I was also trying to update the STK500. It found my old version and said the new version was 2.00 (I think) I indicated it should go ahead and...
Tuesday, 18 January 2005 - 04:49
ICE50 ordering information
Well, i'm busy reading what's 'new' with the ICE50 and noticed this section on ordering information. I see the "new" ATICE50MEM01 but I can't find any other info on it other than...
Tuesday, 18 January 2005 - 04:38
ICE50 devices greyed out
OK, so I've got the latest AVRstudio and the latest firmware in my ICE50, and all of a sudden I can't select any of the older devices such as: AT90S4414 AT90S8515 AT90S8535 How...
Tuesday, 18 January 2005 - 04:31
Studio 4.11 trace window bug
I have a trace window almost full screen on my display and full of data. The vertical scroll bar on the right changes size depending on where it is. If it's at the top, it's about...
Tuesday, 18 January 2005 - 03:24
ICE50 devices greyed out
OK, so I've got the latest AVRstudio and the latest firmware in my ICE50, and all of a sudden I can't select any of the older devices!! AT90S4414 AT90S8515 AT90S8535 How can I...
Tuesday, 18 January 2005 - 02:57
Bug still exists in 4.10
Often, when I edit a breakpoint from the area at the bottom of the GUI and change it to a watchpoint, Studio crashes. Does anyone else get this?? It's been doing it for several...
Wednesday, 25 August 2004 - 03:33
Studio 4.09 - What did it fix??
I just managed to download 4.09 from Atmel's site, installed it and read the release notes. Part of it says: "Also this release add device support and some overall enhancements to...
Monday, 19 April 2004 - 19:19
New topic kick me out to top level of forum
First of all, I am logged in as my regular user name. The first time I click on New Topic, this forum sends me back to the top level of all the forums. It also happens when I try...
Monday, 19 April 2004 - 19:14
Studio 4.09 is wrong!!
I've downloaded 4.09 from AVRFreaks, and it's really 4.08 code. Same date and time. The link on Atmel's site is broken!! Can the webmaster post the correct code???
Monday, 19 April 2004 - 18:59
Studio 4.08 crash or lockup poll
Every time I fire up Studio 4.xx (currently 4.08, SP1) within a short period of time Studio locks up, crashes, etc. I thought I would start a poll to see how many people get...
Thursday, 18 March 2004 - 01:32
Strange Studio message
I've got an ICE50 that is doing some strage things based on the files I feed it. While trying to document an issue, I was loading another one of my projects from the recent past...
Wednesday, 17 March 2004 - 22:17

Pages