Post Created date
atmega 128 doesn't return from a function even if Extended.M103C fuse bit is disabled
not right now Then turn off the interrupt!! As soon as you get 1 char in the micro will go crazy because you don't have anything to handle it.   You are turning on global...
Friday, 19 April 2019 - 06:28
How to use Strictly Atmel Studio - No Arduino - No Visual Micro ?
What made you post this question in the ARM related Studio forum? It seems that you are working with a simple Tiny85.
Friday, 19 April 2019 - 03:47
atmega 128 doesn't return from a function even if Extended.M103C fuse bit is disabled
UBRR1L=103;You should also initialise UBRR1H to zero just in case it wakes up with some other value.   edit _delay_us(1000);That's only 1ms, you reckon your eyes are fast...
Thursday, 18 April 2019 - 06:28
ABOUT SSD1306
With a Mega 328?? It only has 1K of memory but as David points out you have unsigned char array[1024]; . .  for(j=0;j<1024;j++)  etc. So if your data takes up ALL of...
Wednesday, 17 April 2019 - 08:27
interfacing multiple shift registers with atmega128
can you suggest any latest alternative for atmega128 The Mega128 is an extremely OLD chip, the newer ones are ATmega1281/2561 (same pinout) or the 100 pins ATmega640/1280/2560
Wednesday, 17 April 2019 - 06:07
Atmega328P Fast PWM OC1A Problem (again)
Maybe I don't understand but how is #if 1 defined?   You should post a full program that someone may want to try out.
Wednesday, 17 April 2019 - 06:04
ABOUT SSD1306
it is a atmega328p.    so your AVR needs 4096 SRAM bytes because of the reserving of two 1024-byte arrays in main(), along with more housekeeping SRAM memory.
Wednesday, 17 April 2019 - 00:28
Why is _delay_ms_ behave unpredictably ?
Look in the debug folder.
Monday, 15 April 2019 - 06:21
silly question about USB terminal
Maybe something like this? https://sites.google.com/site/co...
Saturday, 13 April 2019 - 03:48
Servo motor datasheet
Would you like fries with that?
Friday, 12 April 2019 - 22:47
MPLAB snap to atmega328pb program and debugWIRE
Not sure why after posting the above, I get the Unable to send eMail, Contact Site Admin messages. We are all getting that and not getting any emails notifications for a bout 2...
Thursday, 11 April 2019 - 20:54
Interfacing ESP8266 with atmega8
Nothing to do with Studio, moving to AVR forum.
Wednesday, 10 April 2019 - 20:51

Pages