Post Created date
Studio 4.09 - What did it fix??
It didn't fix the bug with the ICE200 which has been annoying me with ALL VERSIONS of Studio 4.xx :cry: but does not exist in v3.56 namely that about 50% of the time the cursor...
Tuesday, 20 April 2004 - 05:36
software interrupt
AVR's do not have s/w interrupts. You will need to invent a scheme yourself or will need to use a different brand of processor that can do it.
Wednesday, 14 April 2004 - 07:15
Atmega8-Atmega16 interfaced but resetting each other
DO NOT use any processor at 9V!! The normal operating voltage would be 5V or lower.
Sunday, 11 April 2004 - 05:02
Patenting Idea Without Creating Prototype
ignoramus wrote:Taking out a patent is a bit like the DVD disc. It plays only in designated geographic zones. MATE! We need to talk :D . Many DVD players allows you to select...
Sunday, 11 April 2004 - 04:51
avr in australia
vimfuego2 wrote: Are we talking about the same Polykom?? Type the partial part number in the "Search our Catalogue" field. eg 90S2313 Yep, we are talking the same Polykom. It's OK...
Sunday, 4 April 2004 - 00:04
avr in australia
vimfuego2 wrote:www.polykom.com are great, good prices, internet ordering, must get a min of $50 though. Of course trying to find out what they actually have in stock through...
Friday, 2 April 2004 - 21:08
avr in australia
Jaycar and Altronic (brand new retail shop in Auburn, NSW) do have a smal ammount of AVRs, a little cheaper than Farnell. For tube qty I use Polykom i.e. a tube of 14 mega8 @about...
Friday, 2 April 2004 - 09:52
Download AVR Studio 4.07 => Where??
This is a "fool's day" joke, right ? :D You DEFINETELY DO NOT NEED Studio 4.07, unless you are thinking of committing suicide shortly, it will give you a reason to do it :x
Thursday, 1 April 2004 - 22:22
AVR Studio 4 Assembler Problem
128MB ram may not be enough, even though it should. I had a similar problem with v4.07, could not get it working untill I put in about 200MB of ram in my machine. Of course...
Wednesday, 24 March 2004 - 08:23
Avra with atmega8535L
I really can't help anymore as I only have used the windows's version. It seems to work to some degree as it does 2 passes, then the error. May be you can get in touch with the...
Monday, 22 March 2004 - 23:07
Avra with atmega8535L
Do you know what the message error means? It may be an O/S error mesage that tells you that it does'n like AVRA or something it is doing or maybe the way the command line is...
Sunday, 21 March 2004 - 22:15
Avra with atmega8535L
The atmegaxxx.inc is to be specified in your file as an include file. You must have this already there to work under Studio, AVRA should work with that chip. Have you got your...
Sunday, 21 March 2004 - 21:57

Pages