Split from: ds18b20 library error for SAMR34 Xplained Pro

Go To Last Post
4 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Hi.

I have same board but ı dont work it. Please help me.

Last Edited: Fri. Oct 22, 2021 - 11:36 AM
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

sabahatcanakci wrote:
ı dont work it. 

You need to give more detail than that!

 

What, exactly, are you doing?

What were you expecting to happen?

What is actually happening?

What testing/debugging/investigation have you done to find out what's going wrong?

 

sabahatcanakci wrote:
I have same board

As show in the photo in the OP, there's more to it than just the board - have you connected all the rest up correctly ?

 

Top Tips:

  1. How to properly post source code - see: https://www.avrfreaks.net/comment... - also how to properly include images/pictures
  2. "Garbage" characters on a serial terminal are (almost?) invariably due to wrong baud rate - see: https://learn.sparkfun.com/tutorials/serial-communication
  3. Wrong baud rate is usually due to not running at the speed you thought; check by blinking a LED to see if you get the speed you expected
  4. Difference between a crystal, and a crystal oscillatorhttps://www.avrfreaks.net/comment...
  5. When your question is resolved, mark the solution: https://www.avrfreaks.net/comment...
  6. Beginner's "Getting Started" tips: https://www.avrfreaks.net/comment...
Last Edited: Fri. Oct 22, 2021 - 11:54 AM
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I want to use uart and the data i got the data and transmit to other lora. 

I use excample of "atsamr34_lora_p2p_simple_app-master".  I have transmit but just one bit. 

Can you help me?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

What does this have to do with ds18b20 ?

 

sabahatcanakci wrote:
Can you help me?

 

You're going to have to give a lot more detail for anyone to be able to help.

 

  • What, exactly, have you tried?
  • What were you expecting to happen?
  • What is actually happening?
  • What testing/investigation/debugging have you done to account for the difference(s) ?

 

sabahatcanakci wrote:
I use excample of "atsamr34_lora_p2p_simple_app-master".

You mean this: https://github.com/gd91/atsamr34_lora_p2p_simple_app ?

 

Did you successfully get that demo working as-is ?

 

Note that it is a 3rd-party demo.

Top Tips:

  1. How to properly post source code - see: https://www.avrfreaks.net/comment... - also how to properly include images/pictures
  2. "Garbage" characters on a serial terminal are (almost?) invariably due to wrong baud rate - see: https://learn.sparkfun.com/tutorials/serial-communication
  3. Wrong baud rate is usually due to not running at the speed you thought; check by blinking a LED to see if you get the speed you expected
  4. Difference between a crystal, and a crystal oscillatorhttps://www.avrfreaks.net/comment...
  5. When your question is resolved, mark the solution: https://www.avrfreaks.net/comment...
  6. Beginner's "Getting Started" tips: https://www.avrfreaks.net/comment...
Last Edited: Fri. Oct 22, 2021 - 12:02 PM