ESP8266 server closes fast

1 post / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I am using esp8266-1 and I am sending AT commands to it via PC, it  works as a station ipnot access point, but the problem is that when I connect to a webserver the connection closes after 5 seconds before I send anything to this website

this is the commands I am sending 

 

AT

 

OK
AT+CWLAP
+CWLAP:(3,"mmmm",-84,"60:e3:27:67:7a:82",1,83,0)
+CWLAP:(4,"MMM",-87,"98:e7:f5:9e:ea:88",1,76,0)
+CWLAP:(0,"Daoch",-80,"00:23:cd:d6:14:a2",4,50,0)
+CWLAP:(4,"loka",-85,"10:fe:ed:3c:a2:d2",6,68,0)
+CWLAP:(3,"Mona.Hassan",-90,"20:f3:a3:9a:79:08",6,43,0)
+CWLAP:(0,"Akali Claws",-57,"10:fe:ed:76:36:4e",9,68,0)
+CWLAP:(4,"tedata.kh",-84,"74:b5:7e:01:1c:b4",9,71,0)
+CWLAP:(4,"NouR",-78,"e8:94:f6:e8:0c:c0",10,50,0)
+CWLAP:(4,"tedata1",-50,"00:14:c1:35:25:f2",11,63,0)
+CWLAP:(0,"Alaa",-66,"78:44:76:87:57:80",11,58,0)
+CWLAP:(4,"Farida",-86,"f4:e3:fb:d4:cb:7c",11,81,0)
+CWLAP:(4,"Muustaafa",-89,"54:be:53:63:dc:68",11,83,0)

 

OK
AT+CWJAP="*****","********"
WIFI CONNECTED
WIFI GOT IP

 

OK
AT+CIFSR
+CIFSR:STAIP,"192.168.1.10"
+CIFSR:STAMAC,"80:7d:3a:33:69:f0"

 

OK
AT+CIPSTART=0,"TCP","embiotesp.000webhostapp.com",80
0,CONNECT

 

OK

0,CLOSED

AT+CIPSEND=0,81
link is not valid

ERROR

 

the connection closes after 5 seconds so I don't have time to send the AT+CIPSEND command and then send the GET request

 

how can I solve this problem?

 

I am using this version

AT version:1.3.0.0(Jul 14 2016 18:54:01)
SDK version:2.0.0(5a875ba)