weird problems

Go To Last Post
3 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Guys, I had problems with my FAT filing systems but when I run them in the RTOS they worked great.  I knew the code was good.  Now I have another error that defies logic, for some reason my rtos can't schedule tasks on the same priority level.  On different levels it works.  I stripped the code to the bare minimium and it still never worked, I know the code works but why am I getting strange errors?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I think there's a typo in line 5579.

Top Tips:

  1. How to properly post source code - see: https://www.avrfreaks.net/comment... - also how to properly include images/pictures
  2. "Garbage" characters on a serial terminal are (almost?) invariably due to wrong baud rate - see: https://learn.sparkfun.com/tutorials/serial-communication
  3. Wrong baud rate is usually due to not running at the speed you thought; check by blinking a LED to see if you get the speed you expected
  4. Difference between a crystal, and a crystal oscillatorhttps://www.avrfreaks.net/comment...
  5. When your question is resolved, mark the solution: https://www.avrfreaks.net/comment...
  6. Beginner's "Getting Started" tips: https://www.avrfreaks.net/comment...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

awneil wrote:

I think there's a typo in line 5579.

 

Jesus your right awneil, how did I not see that. Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey.